Videoklipet forgatott a Zalai Táncegyüttes

2024.06.28.

Kedden este és éjszaka néptáncosok vették birtokba a ZalaZONE Járműipari Tesztpálya egyes felületeit. A Zalai Táncegyüttes és a Kósart táncműhely videoklipet forgatott a Halálos iramban – Tokiói hajsza című akciófilm angol-japán rapbetétzenéjére készült koreográfiájából. A produkció még tavaly készült a tánc világnapja alkalmából, melynek témája a filmzene volt.

A produkcióban szereplő 18-20 fős csapat közösen döntötte el, hogy melyik film zenéjére készüljön a néptáncos és modern koreográfia, amely többek között hip-hop elemeket is tartalmaz és illeszkedik a rapszám szövegéhez. A történetet mesélő videoklip látványába a helyszín és az időjárás adottságait (300 méter átmérőjű sík felület, alagút és az eső) is beépítették. A klip operatőre Vörös Zétény, az utómunkálatok elkészülte után a végeredmény a  közösségi médiában lesz látható.

A ZalaZONE InnoTech Kft. társadalmasítási programja keretében örömmel támogatta a produkció megvalósulását, hiszen a program célja a tesztpálya és lehetőségeinek népszerűsítése, a fiatalok figyelmének felkeltése az itt folyó tevékenységek iránt.

Forrás: Zalai Hírlap

Fotók: Pezzetta Umberto