ZalaZONE

Ahol az
Innováció
Vezet

ZalaZONE, ahol az innováció és technológia találkozik Zalaegerszeg szívében! Fedezd fel velünk az egyedülálló járműipari tesztpályát, és az azt körülvevő csúcstechnológiás környezetet. Egy igazi ökoszisztémát alkotva, egyetemekkel, kutatóintézetekkel összefogva, a ZalaZONE a jövő autóipari, energetikai, agrár és védelmi innovációinak központja. Lépj be velünk a holnap technológiájának világába!

AVL ZalaZONE tesztelés és események

Az AVL ZalaZONE egy vadonatúj, 250 hektáros járműipari tesztpálya Magyarországon az AVL-ZalaZONE üzemeltetésében, komplett tesztmegoldásokat kínálva műszaki berendezésekkel és mérnöki szolgáltatásokkal.

A 2019-ben létrehozott ZalaZONE Járműipari tesztpálya kulcsfontosságú integrált kutatási és fejlesztési létesítményként szolgál, amely neves egyetemekkel és ipari partnerekkel együttműködve támogatja az innovációt és a kísérleti fejlesztéseket globális szinten.

ZalaZONE Tesztpálya projekt

Az Autóipari Próbapálya Zala Kft. megépítette a zalaegerszegi autóipari tesztpályát, amelynek célja, hogy hozzájáruljon a magyarországi autóipari K+F kapacitás megerősítéséhez.

ZalaZONE Park

A ZalaZONE Park a Zalaegerszegi Járműipari Tesztpálya melletti dinamikusan fejlődő ipari terület, frekventált elhelyezkedése kiváló helyszínt biztosít az iparban, járműiparban érdekelt szereplők számára.