Calls

Újra megnyílt a  „Vállalkozások kutatás-fejlesztési és innovációs képességeinek növelése a ZalaZONE által” című pályázati lehetőség

Az Autóipari Próbapálya Zala Kft. által meghirdetett felhívás célja, hogy kiszámítható forrást biztosítson a magyar gazdaság innovációjának ösztönzésére, lehetővé tegye a gazdaság és a társadalmi élet területein hasznosuló kutatás-fejlesztést, támogassa a vállalati és kutatási együttműködéseket.

A felhívás keretében a Autóipari Próbapálya Zala Kft. elősegíti  a magyar nemzetgazdaság versenyképességének támogatását az együttműködő KKV-k kutatás-fejlesztési, valamint tágabb értelemben a vállalkozási tevékenységének támogatásán keresztül.

A felhívás keretében az Autóipari Próbapálya Zala Kft. állami finanszírozást biztosít technológia (termék vagy prototípus)-, vagy szolgáltatás- fejlesztések megvalósításához.

A felhívás meghatározza a támogatásra jogosultak körét, a pályázat rendeltetését, mértékét, intenzitását, tartalmazza a szükséges dokumentációt, a pályázat benyújtásának módját és idejét, az értékelés ütemezését, és egyéb, a pályázathoz kapcsolódó kérdéseket.

A pályázat benyújtásához szükséges dokumentumokat az alábbi linken töltheti le: